SPORTident oprema

Svetski Dan Orijentiringa – Specijalne Ponude

ComCard – Školski

SPORTidentov ComCard – “Školski” je novi proizvod za decu, koji kombinuje SPORTident Pkarticu i kompas u jedan lep uređaj. Školski ComCard se koristi za navigaciju po mapi kao i za overavanje kontrolnih stanica.

P kartica se razlikuje od klasičnog čipa po broju očitavanja tokom jedne trke. P kartica moze očitati i sačuvati do 20 overavanja.comcard-school-small

Školski ComCard je opremljen dobrom uokvirujućom Moscompass kapsulom brzog vremena smirivanja i dobre stabilnosti.Kapsula ima veliku iglu i mali lenjir, što je čini idealnom za početnike kao i za napredne orijentirce. Dostupni su modeli za desnu i za levu ruku.

SPORTident Školski-Set opcija 1

15 Si-Stanica + 30 pKartica + Printer

wod_of2_op1-pcardSI-pKartica, koja nosi WOD logo i skladišti do 20 međuvremena

SPORTident Školski-Set opcija 2

15 Si-Stanica + 30 Školskih ComCard-a + Printer

wod_of2_op2-ccs“Školski” ComCard kombinuje pune performanse sportskog kompasa sa Si-Karticom i skladisti do 20 medjuvremena

SPORTident Školski-Set opcija 3

15 Si-Stations + 30 ComCards + Printer

wod_of2_op3-siac

Nova SPORTident “Školska” ActiveKartica (SIAC) u graejpfrut neonskoj boji omogucava beskontaktnu overu i skladistenje do 30 medjuvremena

Školski trening set

skolski set SPORTident Školski trening set je komplet koji obuhvata sve što Vam treba od SI-Kartica, SI-Stanica kao i Termalnog štampača. Omogućava Vam neposredno korišćenje SPORTident Sistema bez personalnog računara. Pored glavne primene u orijentiringu, postoji pregršt daljih mogućnosti gde se sistem merenja ličnog vremena na više kontrolnih tačaka može koristiti.


Set Timekeeper

set timekeeperSPORTident-ov Timekeeper Set je kompletna AIR+ konfiguracija koja sadrži SPORTident Aktivne Kartice (SIAC-i), SI-Stanice i termalni štampač. Omogućava neposredno korišćenje SPORTident sistema bez personalnog računara. SPORTident AIR+ podrazumeva svojstva bezkontaktne identifikacije i overavanja takmičara “preko vazduha”, kao dodatak pasivnom “punch” sistemu na kontrolnim tačkama. Primena je namenjena za sportove na otvorenom kao što su trail, trčanje, biciklizam, triatlon i ostali multisportovi.


MTB Enduro Set

MTB EndurosetMTB Enduro Set je kompletna AIR+ konfiguracija koja sadrži SPORTident Aktivne Kartice (SIAC-i), SI-Stanice kao i dodatne artikle. Dostupan je u tri različite opcije: S, M i L.

Sva neophodna oprema (za 4 do 6 etapa) za merenje vremena je dostupno ovim setom, i isporučuje se u prikladnom transportnom koferu. SPORTident garantuje jednostavnu i bryu instalaciju, čak i na nepristupačnim terenima. Slobodno nas kontaktirajte kako bismo pronašli MTB Enduro Set koji Vama odgovara!


SI-Kartica 8

Natasa SI8SPORTident-Card8 čip pruža mnogo novih i uzbudljivih mogućnosti koje bi učinile sport na otvorenom atraktivnijim. Tipična primena – Školski sportovi, Orijentiring.

  • Velika brzina overe vremena
  • Crvena i plava boja čipa
  • Broj međuvremena u memoriji – 30

SI-Kartica 9

SI-Card9_5FSPORTident-Card9 čip pruža mnogo novih i uzbudljivih mogućnosti koje bi učinile sport na otvorenom atraktivnijim. Tipična primena – Orijentiring i sportovi na otvorenom.

  • Velika brzina overe vremena
  • Povećani raspon jedinstvenih brojeva čipova
  • Broj međuvremena u memoriji -50

SI-Kartica 10

Card 10SI-Kartica10 pripada trećoj generaciji SI-Kartica. Duplo je brža od SI-Kartica8/9. Velika brzina registrovanja vremena i velika količina memorije, koja skladišti do 128 međuvremena, čini SI-Karticu10 savršenim izborom za ambiciozne takmičare. SI-Kartica10 dolazi u raznim bojama vrhova sa providnim telom, i takođe je moguće naručiti željeni serijski broj čipa. Tip Tipične primene su u orijentiringu i sportovima na otvorenom.


SI-Kartica 11

SI-Card11-d SI-Kartica11 pripada trećoj generaciji SI-Kartica. Postoji optički signal (LED lampica) koja označava uspešnu registraciju prolaznog vremena. Postoji tačno jedan signal sa SI-Stanice. Narednih 11 signala dolaze sa SI-Kartice u narednih 5 sekundi. Broj i ritam optičkih signala se može konfigurisati od strane korisnika. SI-Kartica11 signali se napajaju baterijom, dok je potrošnja vrlo niska. Baterija je dovoljna za signalizaciju do 30,000 registracije vremena. SI-Kartica11 ima i rezervnu varijantu, ako se baterija isprazni, uređaj će funkcionisati kao pasivna SI-Kartica10. Time se izbegava rizik bilo kakve greške. SI-Kartica11 dolazi sa hromiranim vrhom i providnim telom. LED lampica osvetljava SI logo na vrhu i prostire se kroz providno telo. Postoji mogućnost naručivanja željenog serijskog broja čipa. Tipične primene su u orijentiringu i sportovima na otvorenom.


SIAC1

natsaSIACSPORTident AktivnaKartica SIAC1 pripada trećoj generaciji SI-Kartica. SIAC1 je vrlo moćan uređaj koji zadovoljava sve potrebe sportova sa merenjem vremena i identifikacijom takmičara. Kompatibilna je i integrisana sa SPORTident sistemom i dolazi u kompaktnom obliku. Postoji optički signal (LED lampica) koja označava uspešnu registraciju prolaznog vremena. SIAC1 ima veliku brzinu beleženja vremena i veliku skladišnu memoriju. Jedan identifikacioni ciklus traje 60 ms i moguće je memorisanje do 128 međuvremena. SIAC1 takođe poseduje i AIR+ funkcionalnost. Međuvremena i krajnje vreme se snimaju na razdaljini od nekoliko metara pri maksimalnoj brzini prolaska od 40 km/h. Uređaj se može koristiti u dva različita identifikaciona moda koji se nazivaju “punching mode” i “timing mode” što omogućava primene u specifičnim situacijama.


ComCard Up

ComCard Up

SPORTident-ov ComCard Up je novi proizvod za orijentiring, koji kombinuje SPORTident čip i kompas u jedan uređaj. ComCard Up garantuje potpunu tačnost igle kompasa i pouzdanost SPORTident čipa za overavanje. Elektronika koja se nalazi ispod palca omogućava orijentisanje bez ometanja. Sa tehnologijom postojećeg SI-Card 8 čipa, uređaj može čuvati do 30 međuvremena, zahtevajući pri tome desetinu sekunde pri svakoj overi.


ComCard Pro

ComCard Pro2
SPORTident ComCard Pro je sledeća generacija SPORTident-ovih ComCard čipova. To je kombinacija SI-Card10 čipa i visoko kvalitetnog kompasa u jednom uređaju. Uređaj može čuvati do 128 međuvremena i registruje vreme za 60ms, što je duplo brže od ComCard Up uređaja. The ComCard Pro je dostupan uz izbor različitih visoko kvalitetnih kompasa kod kojih se garantuje preciznost igle bez odstupanja, kako bi najbolje ispunio potrebe atleta i njihovih stilova orijentiringa. Dostupni su modeli kako za levoruke tako i desnoruke takmičare.


Kontrolne Prizme

flag

Kontrolne Prizme se koriste za orijentiring aktivnosti kao markacije na kontrolnim

tackama na stazi. Dostupne su u tri razlicite velicine ; 30×30 cm², 15×15 cm², 6×6 cm². Sve Kontrolne Prizme su odobrene od strane IOF-a, sa SPORTident slicicom u gornjem uglu.

Comments are closed.