SPORTident oprema

Školski trening set

skolski set SPORTident Školski trening set je komplet koji obuhvata sve što Vam treba od SI-Kartica, SI-Stanica kao i Termalnog štampača. Omogućava Vam neposredno korišćenje SPORTident Sistema bez personalnog računara. Pored glavne primene u orijentiringu, postoji pregršt daljih mogućnosti gde se sistem merenja ličnog vremena na više kontrolnih tačaka može koristiti.


Orienteering App Set

orienteering_app_set_3 SPORTident App Set je najbolji način da krenete sa merenjem vremena Vaših sportskih aktivnosti. Set sadrži Orientiring Applikaciju, Štampac sa 5 rolni papira, Master USB Stanicu, dva OTG adaptera jednogodišnju pretplatu na Applikaciju.


O-Starter Set

OStarter-set SPORTident O-Starter Set je pripremljeni komplet SI-Stanica, SI-Kartica i više od hiljadu orientiring vežbi. Narandžaste SI-Stanice su pojednostavljena verzija BSF8 Stanica.

O-Starter Setovi su dostupni u tri varijante zavisno od broja stanica, uz koje se mogu poruciti dodatni elementi.

Sa O-Starter Setom možete brzo postaviti razne vežbe i sportske aktivnosti. Sistem je jednostavan za korišćenje i prvenstveno je namenjen školama i sportskim klubovima koji tek počinju da se bave orijentiringom.


 Trail set

TrailRunningSetSPORTident Trail Running Set je kompletan AIR+ set SI-Aktivnih Kartica (SIAC), SI-Stanica i neophodne opreme za održavanje Vašeg takmičenja. Dostupan je u tri različite opcije: S, M i L, zavisno od veličine seta i potreba Vašeg takmičenja. Ovaj set omogućava beskontaktno vođenje takmičenja i evidentiranje rezultata.


MTB Enduro Set

MTB EndurosetMTB Enduro Set je kompletna AIR+ konfiguracija koja sadrži SPORTident Aktivne Kartice (SIAC-i), SI-Stanice kao i dodatne artikle. Dostupan je u tri različite opcije: S, M i L.

Sva neophodna oprema (za 4 do 6 etapa) za merenje vremena je dostupno ovim setom, i isporučuje se u prikladnom transportnom koferu. SPORTident garantuje jednostavnu i bryu instalaciju, čak i na nepristupačnim terenima. Slobodno nas kontaktirajte kako bismo pronašli MTB Enduro Set koji Vama odgovara!


 

SI-Kartica 8

Natasa SI8SPORTident-Card8 čip pruža mnogo novih i uzbudljivih mogućnosti koje bi učinile sport na otvorenom atraktivnijim. Tipična primena – Školski sportovi, Orijentiring.

  • Velika brzina overe vremena
  • Crvena i plava boja čipa
  • Broj međuvremena u memoriji – 30

SI-Kartica 9

SI-Card9_5FSPORTident-Card9 čip pruža mnogo novih i uzbudljivih mogućnosti koje bi učinile sport na otvorenom atraktivnijim. Tipična primena – Orijentiring i sportovi na otvorenom.

  • Velika brzina overe vremena
  • Povećani raspon jedinstvenih brojeva čipova
  • Broj međuvremena u memoriji -50

SI-Kartica 10

Card-10-300x277SI-Kartica10 pripada trećoj generaciji SI-Kartica. Duplo je brža od SI-Kartica8/9. Velika brzina registrovanja vremena i velika količina memorije, koja skladišti do 128 međuvremena, čini SI-Karticu10 savršenim izborom za ambiciozne takmičare. SI-Kartica10 dolazi u raznim bojama vrhova sa providnim telom, i takođe je moguće naručiti željeni serijski broj čipa. Tip Tipične primene su u orijentiringu i sportovima na otvorenom.


SIAC1

natsaSIACSPORTident AktivnaKartica SIAC1 pripada trećoj generaciji SI-Kartica. SIAC1 je vrlo moćan uređaj koji zadovoljava sve potrebe sportova sa merenjem vremena i identifikacijom takmičara. Kompatibilna je i integrisana sa SPORTident sistemom i dolazi u kompaktnom obliku. Postoji optički signal (LED lampica) koja označava uspešnu registraciju prolaznog vremena. SIAC1 ima veliku brzinu beleženja vremena i veliku skladišnu memoriju. Jedan identifikacioni ciklus traje 60 ms i moguće je memorisanje do 128 međuvremena. SIAC1 takođe poseduje i AIR+ funkcionalnost. Međuvremena i krajnje vreme se snimaju na razdaljini od nekoliko metara pri maksimalnoj brzini prolaska od 40 km/h. Uređaj se može koristiti u dva različita identifikaciona moda koji se nazivaju “punching mode” i “timing mode” što omogućava primene u specifičnim situacijama.


ComCard Up

ComCard Up

SPORTident-ov ComCard Up je novi proizvod za orijentiring, koji kombinuje SPORTident čip i kompas u jedan uređaj. ComCard Up garantuje potpunu tačnost igle kompasa i pouzdanost SPORTident čipa za overavanje. Elektronika koja se nalazi ispod palca omogućava orijentisanje bez ometanja. Sa tehnologijom postojećeg SI-Card 8 čipa, uređaj može čuvati do 30 međuvremena, zahtevajući pri tome desetinu sekunde pri svakoj overi.


ComCard Pro

ComCard Pro2
SPORTident ComCard Pro je sledeća generacija SPORTident-ovih ComCard čipova. To je kombinacija SI-Card10 čipa i visoko kvalitetnog kompasa u jednom uređaju. Uređaj može čuvati do 128 međuvremena i registruje vreme za 60ms, što je duplo brže od ComCard Up uređaja. The ComCard Pro je dostupan uz izbor različitih visoko kvalitetnih kompasa kod kojih se garantuje preciznost igle bez odstupanja, kako bi najbolje ispunio potrebe atleta i njihovih stilova orijentiringa. Dostupni su modeli kako za levoruke tako i desnoruke takmičare.


BSF8

bs8SPORTident BSF8 Stanica je bazna stanica za sva Orijentiring takmičenja.
BSF8 je bazirana na najnovijem hardveru. Pruža veliki broj značajnih unapredjenja sa optimalnijom potrošnjom baterije i novim funkcionalnostima u odnosu na prethodne serije stanica. Sadrži gornji/donji displej i kompatibilna je sa kompletnom postojećom SPORTident opremom.

Kao odatna opcija, nova BSF8 Stanica takodje moze da se koristi i sa beskontaktnom opremom (AIR+) kao i u sklopu sistema Short-range-radio (SRR), koja omogucava prenos podataka do 8 metara.


BSF8 Master

bs8-masterSPORTident BSF8 Master je dodatno unapredjena SPORTident Stanica. Radi i moze biti konfugurisana kao bilo koja druga Stanica. Kompatibilna je sa svom ostalom SPORTident opremom. Radi i podržava tri različita servisna moda, koja obuhvataju sinhronizaciju vremena na ostalim SPORTident stanicama.


BSM8-USB

bsm8-usbPrvenstvena primena SPORTident BSM8-USB Stanice je iščitavanje rezultata sa SPORTtident čipova i konfigurisanje ostalih Baznih Stanica. Radi i može biti konfigurisana kao bilo koja druga SPORTident Stanica. Iz ekoloških razloga ne sadrži internu bateriju, već se napaja kroz USB port. Kompatibilna je sa svom ostalom SPORTident opremom.


Kontrolne Prizme

flagKontrolne Prizme se koriste za orijentiring aktivnosti kao markacije na kontrolnim

tackama na stazi. Dostupne su u tri razlicite velicine ; 30×30 cm², 15×15 cm², 6×6 cm². Sve Kontrolne Prizme su odobrene od strane IOF-a, sa SPORTident slicicom u gornjem uglu.

Comments are closed.